ADM Safety

ADM Safety: Jak se stěhování do větších prostor projeví na naší činnosti?

ADM Safety je firma, která se specializuje na prodej a distribuci ochranných pomůcek a osobních ochranných prostředků pro různé odvětví.

 

Naše firma působí na trhu 15 let a má za sebou mnoho spokojených zákazníků.

V současné době se nacházíme v procesu stěhování do nových prostor, které nám poskytnou mnohem lepší podmínky pro naši práci.

 

Naše nové sídlo bude mít větší kanceláře, které nám umožní lépe komunikovat a spolupracovat mezi sebou i s našimi partnery. Budeme mít také velké jednotné skladovací prostory, které nám usnadní správu, kontrolu a ochranu našich produktů.

A konečně budeme mít snadnější přístup k expedici, což nám umožní rychleji a spolehlivěji dodávat naše produkty našim zákazníkům.

 

Stěhování do nových prostor je součástí naší strategie modernizace a rozvoje naší firmy. Chceme zlepšit naši efektivitu a kvalitu našich služeb. Chceme také rozšířit naši nabídku produktů a získat nové zákazníky. A samozřejmě chceme udržet naši pověst jako spolehlivé a profesionální firmy, která dbá na bezpečnost a zdraví svých zákazníků i svých zaměstnanců.

 

Stěhování proběhne koncem tohoto měsíce a bude trvat několik dní. Během této doby budeme stále k dispozici pro naše zákazníky prostřednictvím telefonu nebo e-mailu. Omlouváme se za případné nepohodlí nebo zpoždění, které by mohlo nastat v důsledku stěhování. Děkujeme za vaši trpělivost a pochopení.

Naše nová adresa budova 76 Areál Svit Zlín (Baťovy závody) 760 01 Zlín

ADM Safety - vaše bezpečnost je naše priorita!

Topmart.cz - Reklama pro nové návštěvníky
Reklama ×
Popis obrázku