ADM Safety

Práce v domácnosti

Pracovní a ochranné rukavice slouží k ochraně rukou před nežádoucími vnějšími činidly. Mají texturovaný povrch, který zajišťuje dobrý úchop.

Chrání před škodlivými účinky čisticích přípravků a vody, ale také před odřeninami a drobnými poraněními. Zvyšují bezpečnost při práci s použitím kluzkých a mokrých předmětů.

Osvědčí se při domácích pracích: mytí nádobí, čištění grilu a trouby, úklidu, malování, mytí ledničky, toalety a koupelny, čištění vybavení pro zvířata, při domácích pracích na finálních úpravách a malování, práci na poli a zahradě, v garáži, při třídění odpadu.

Pracovní a ochranné rukavice jsou nezbytné v situacích, jako je otevírání a zavírání sklenic s domácími zavařeninami, poněvadž zajišťují pevný úchop. Hodí se také, když potřebujeme vyčistit čalounění od chlupů z domácích zvířat.

Při práci v domácnosti se používají chemické přípravky, které mohou být zdraví škodlivé. Naším úkolem je zabránit kontaktu nežádoucí chemikálie s kůží. Proto je třeba používat správně zvolené ochranné rukavice.

IDEÁLNÍ RUKAVICE PRO PRÁCE V DOMÁCNOSTI BY MĚLY:
  • chránit ruce před chemickými prostředky pro domácnost
  • nečinit potíže při nasazování
  • být pevné


Zdroj: Mercator Medical

Topmart.cz - Reklama pro nové návštěvníky
Reklama ×